torsdag 5. november 2009

SMAKEBITARI hektiske kvardagar er det ikkje alltid lett å kome rundt med det ein har lyst til. Det kjenner vi vel alle til ikkje sant? Å huske å ta desse små pusteroma er noko av det vi ynskjer i Krukkehuset.....tid for tanken....sukker for sjela....her er nokre smakebitar. Kos deg :-)

7 kommentarer:

 1. mmmmm! kan eg flytte heile huset! Litt nærare!
  ...tryneboka..ikkje enno, men i så tilfelle skulle mine opningord gått til deg og ein kompis- for trufaste spm om dette! He,he! Likefør no-kjenner det på meg;)
  Men..det er så mykje å tenkje på..at det fell litt bak i rekkene Akkurat no lurar eg på om eg skal legge varene mine ut på "Epla" (norske etsy som startar 16 november)
  Travelt med nyopning i Bergen - eg må gjere meg eit æren slik at eg får sjå! :)
  Lukke til!

  SvarSlett
 2. Å ja! Krukkehuset ER tid for tanken og sukker for sjela!:) DET får dokke til:) Takk:)

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅ so herleg bilete frå herligheita... Eg er so glad i Krukkehhuset, og det er soooo godt å vere der. Klem Anita

  SvarSlett
 4. Det er så kjekt å seie at "eg skal til Ulsteinvik og Krukkehuset", ikkje at "eg skal til Ulsteinvik og Amfi eller Blåhuset" ;-)

  SvarSlett
 5. Dere har så masse fint. Det siste innkjøpte er avbildet julaften på bloggen min. Det er jeg kjempeglad i. Har forelsket med helt i den butikken, men dessverre ikke så ofte jag får dratt innom.
  God jul til dere!

  SvarSlett
 6. Oj, oj, oj - eg har visst ikkje oppdaga at Krukkehuset har blogg før i dag! Herleg!!! Legg bloggen inn på blogglista mi med ein gong, slik at eg kan sjå når dokke legg ut nye innlegg og herlegheiter!

  Ørstaklem frå Tove

  SvarSlett
 7. hei!
  Har no planar om å dra ei cafeveninne med meg opp til dykk...mange mange timar på reis, men eg må berre dele dette med henne! For kanhede kan me på sikt gjere noko liknande! ;)
  Får me komme på ekskrusjon??? (fnis! var det rett skreve?)
  Gunnhild

  SvarSlett