tirsdag 30. mars 2010

INGEN KAN TA PLASSEN DIN I HJERTET MITTSølvi Helen Hopland frå Måløy og Ulvesund Fyr (http://www.ulvesundfyr.no/) har laga ein utruleg vakker song med denne teksa. Vi Krukkehus-skaparane er fortsatt like glad i hjerter, og her kjem ein fortsettelse med gode hjerter i alle fargar og fasongar, som du kan finne i Krukkehuset .Hjertet her er laga av Barbro Tahlrot, og det nydlege bildet i bakgrunnen av Bjørg Hånes.

"Ingen kan ta plassen din i hjertet mitt "
Ann Lisbet Giske Flem lagar bilder med gode ord, og hjerter er også henna favoritt. Det nydlege filtahjertet står på ei lang stang, og er som ein skulptur. Filtmakar Kirsti Teigen Lillebostad har laga det, og ho tek også imot bestilling på slike hjerter i ulike størrelsar og fargar.Hjertelig som held til i Krukkehuskkjellaren ilag med Krukkehusbutikken, har hjertekjolar frå ulike desginarar. Her er det Ruth Røssevoll sin kjole med Kjærleik brodert på.Svoltne magar vert yrandes glade for å få ei grov deilig Krukkehusskjeve :-)

Cecilie Bjørnerem Brandal lagar dei nydlegaste pulspynt i ulike fargar. Her ser du ein ny variant ho har utvikla no, med hjerte som er applikert på. Cecilie har eigen blogg der du kan følge med på kav ho lagar http://www.ceciliebb.blogspot.com/.
Gry Nerland er keramikar og bur på Nerlandsøya. Der har ho også verkstaden sin og Galleri Virvelvind. Også Gry benytter hjerter i kermaikken sin. Her ser du frodige hjerteenglar med virvlande hår :-) - uti Herøy der Gry bur, bles det nemleg støtt. Iallefall nesten."Du er så god, eog eg er så glad i deg, ingen kan ta plassen din i hjertet mitt.
Du er så god, og eg er så glad i deg, du er ein venn for livet"
Eit lite utrad frå den nydlege songen til Sølvi Helen Hopland. Bildet er det Ann Lisbeth Giske Flem som har laga.
Hjerter på krukker, skåler og fat, og nydlege dinglande hjerter som svever i greiner over dei besøkande, og spreier glede og hjartevarme til alle som stikk innom. Gunnhild Falk har laga dette nydlege hjertet - HUSK AT DU ER HEILT UNIK, OG INGEN KAN TA PLASSEN DIN I HJERTET TIL DEI SOM ER GLADE I DEG :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar